top of page
about1_edited.jpg

La idea de crear LOOM va sorgir a partir de la motivació per contribuir professionalment a millorar la nostra societat a nivell econòmic, social i mediambiental.

LOOM és dinàmica, innovadora i compromesa

Volem aplicar els coneixements sobre sostenibilitat adquirits al llarg de la nostra trajectòria acadèmica i professional, en un àmbit que permeti desenvolupar la creativitat i promoure la protecció del medi ambient.

més sobre Loom
Nosaltres som Loom
Maite Escribano Fonfria

Llicenciada en Ciències Ambientals i Tècnica Urbanista. Màster professional d’Estudis Territorials i Urbanístics. Experiència com a assessora ambiental per a organismes públics i gestora de projectes i esdeveniments de difusió mediambiental. Planifica experiències sostenibles aplicant creativitat als seus coneixements socials i del territori.

  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
Sol Magarolas Maldonado

Llicenciada en Ciències Ambientals i Postgrau en Organització d’esdeveniments i congressos per ESIC. Àmplia experiència en consultoria ambiental i estratègica en diferents sectors empresarials. Aporta la seva capacitat organitzativa i coneixement en gestió de processos a l’execució d’esdeveniments sostenibles.

  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
A més, col·laborem amb una àmplia xarxa d’empreses i professionals que comparteixen els nostres principis i complementen els serveis que oferim per crear noves experiències sostenibles.
bottom of page